Skip to content

Country

Verzending

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen voor verzending naar België?

Vanaf €50 bieden wij gratis verzending aan in België. Onder de €50 bedragen de verzendkosten €5.95. Dus koop gewoon voor 50 euro. Win win!

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen voor verzending naar Nederland?

Vanaf €50 bieden wij gratis verzending aan in Nederland. Onder de €50 bedragen de verzendkosten €5.95. Dus koop gewoon voor 50 euro. Win win!

Wanneer kan ik mijn bestelling grave sokken verwachten?

Voor 22u30 besteld is de volgende werkdag in huis in België.

Voor 23u59 besteld is de volgende dag in huis (behalve zondag) in Nederland.

Kan ik mijn bestelling opvolgen via een track en tracecode?

Na het bestellen wordt er een track en tracecode naar je e-mail verstuurd. Met deze track en tracecode kan je opvolgen wanneer je pakket wordt geleverd.

De verwachte levertijd is voorbij, maar ik heb mijn bestelling nog niet aangekregen. Waar blijft ze?

Meestal wordt de bestelling mooi op tijd geleverd, maar soms zijn er vertragingen bij de postbedrijven. Check de status van je bestelling met de track en trace code die jou via mail bezorgd is. Mocht je bestelling na 4 à 5 werkdagen nog steeds niet zijn aangekomen, neem dan even contact met ons op.

Retourneren

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, mag ik de bestelling retourneren?

Liever niet, maar als je echt wil is het geen probleem. Joking ofcourse ;) Je kan altijd retourneren binnen 14 dagen. De producten en de verpakking mogen geen beschadiging geleden hebben en moeten ongebruikt zijn. Neem voor de retour contact met ons op en wij zorgen voor het nodige.

Ik heb de verkeerde producten ontvangen, wat moet ik nu doen?

Niet direct wenen. Alles komt goed. Neem contact met ons op en stuur foto's mee van je bestelling. Dan zetten wij dit voor jou recht.

Wassen

Hoe moet ik mijn sokken wassen en drogen?

Vraag het anders effe aan de mama. Neenee grapje, we helpen wel. We zorgen voor sokken van de hoogst mogelijke kwaliteit. We raden aan om onze sokken te wassen op een temperatuur van 30°C. 

Draai de sokken binnenstebuiten voor de langste levensduur en vermijd eveneens strijken en een droogtrommel om de kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen. Kijk hier voor meer informatie.

ontwerpen

Waar halen jullie de ontwerpen van deze grappige sokken?

De ontwerpen worden in eigen huis in België ontworpen. Al de ontwerpen zijn beschermd en mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt. Dus waag er u niet aan...

Waar komen al die ideeën vandaan?

Eerlijk waar geen idee. We doen maar wat ;) We luisteren ook naar tips en de vraag van onze klanten. Contacteer ons op Social media! Goede ideeën worden beloond.