Skip to content

Country

Zouden mannen gekke sokken moeten dragen?

Als modebewuste man vraag je je misschien af als je naar je voeten kijkt: Moet ik gekke sokken dragen? Modegrillen komen en gaan, maar zijn maffe kleurrijke sokken voor mannen nog steeds in de mode?


Wat Zijn Gekke Sokken?
Gekke sokken - ook bekend als coole sokken, stoere sokken, fun sokken, grappige sokken en wilde sokken - zijn alle sokken met een interessant patroon zoals peren, koeien, katten, honden, frietjes, kutjes of honderden andere unieke stijlen.

Sommige gekke sokken hebben abstracte vormen in felle kleuren of klassieke patronen. Meestal zijn gekke sokken niet effen van kleur, en ze zijn zeker niet effen zwart of wit - echter, als hun effen kleur toevallig gepaard gaat met coole uitspraken dan kunnen we ze zeker bij de gekke sokken indelen!

Vijf redenen om gekke sokken te dragen
Misschien vindt u gekke sokken er wel leuk uitzien, maar vraagt u zich af of ze wel geschikt zijn voor u. Hier zijn enkele van onze top redenen waarom u een ‘crazy sock guy’ zou moeten worden!

1. Grappige sokken zijn een geweldige ijsbreker.
Als u voor het eerst iemand leert kennen en zij maken een opmerking over het feit dat er mosselen op uw sokken staan, dan ontdekt u misschien dat u beiden van de kust komt (of gewoon een grote fan bent van zeevruchten).

2. U krijgt coole sokken als cadeau.
Iedereen die u in uw funky sokken ziet, zal deze informatie bewaren voor uw volgende verjaardag, Kerstmis of Vaderdag, en ze zullen u zeker een nieuw paar geven dat bij uw persoonlijkheid past. Binnenkort heeft u een hele la vol met grappige sokken!

3. Maak kinderen aan het lachen en wees de coole papa met opvallende sokken
Sokken zijn dichter bij de ooghoogte van een kind, dus is het logisch dat ze er meer aandacht aan besteden. Maak je kleintje aan het lachen door sokken te dragen met een grappige vadergrap of een patroon waarvan je denkt dat ze het leuk zouden vinden. Welk kind zou het niet leuk vinden om papa deze herensokken met een gemene poes te zien dragen?!

4. Funky sokken zijn makkelijker te matchen als je de was doet.
Als al uw sokken wit zijn, maar van verschillende merken en van verschillende lengtes en diktes, kan het een eeuwigheid duren om ze te matchen. Als je echter maar één paar rode sokken met rammen hebt, kun je ze bijna meteen aan elkaar koppelen!

5. Unieke sokken maken elke outfit een beetje interessanter.
Wees geen saaie dresser - verlevendig uw garderobe met grappige sokken en maak een sterk statement met uw stijl.

Wanneer gekke sokken te dragen
Dit zal u misschien verbazen, maar een paar grappige herensokken kan een stijlvolle en passende keuze zijn voor zelfs de meest traditionele dresser. Crazy sokken kunnen gedragen worden in casual situaties zoals een barbecue in de achtertuin, met casual zakelijke kleding op kantoor of een werkbespreking, en zelfs met formele kleding naar een feest of bruiloft, afhankelijk van de toon van het evenement.

Van skatershorts tot smokings, van golfbroeken tot zakelijke pakken, elke situatie kan een gelegenheid zijn voor een paar gewaagde herensokken. Het dragen van interessante sokken laat anderen in uw sociale kring zien dat u een man bent met een goede smaak en een gevoel voor plezier dat u ver zal brengen in het leven.


Hoe kleurrijke sokken te dragen
Het dragen van kleurrijke sokken is net zo eenvoudig als het dragen van effen sokken, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

Ten eerste, raden wij u aan uw leuke sokken helemaal opgetrokken te dragen in plaats van ze naar beneden te laten hangen, wat het patroon kan vervormen. Ten tweede is het een goed idee om gekke sokken binnenstebuiten te wassen om de motieven te beschermen zodat ze er goed uit blijven zien.

In casual situaties, voel je vrij om je gekste sokken te dragen. Ze kunnen pronken met uw interesses en zijn een coole manier om uw persoonlijkheid uit te drukken.

Wanneer u kleurrijke sokken draagt in business casual, semi formele en formele settings, draag ze dan op een manier die de rest van uw outfit accentueert in plaats van alle aandacht op uw voeten te vestigen. Hoewel de sokloze look met loafers steeds gebruikelijker is geworden, raden wij u nog steeds aan sokken te dragen met alle schoenen behalve die met open tenen - anders kunnen zweet, bacteriën en geurtjes zich een weg banen in het materiaal van uw schoenen en nooit meer weggaan.

Match je sokken, schoenen en broek met elkaar
Als je wilde sokken draagt, denk je misschien dat het oké is als ze met je kleding botsen, maar wij smeken je om te overwegen je sokken bij een ander element van je outfit te laten passen. Het ziet er een stuk beter uit en zorgt ervoor dat mensen eerder jouw kant op kijken in plaats van hun ogen af te wenden!

Sommige jongens zorgen ervoor dat de achtergrondkleur van hun gekke sokken overeenkomt met de kleur van hun schoenen. Als je schoenen zwart zijn, betekent dit dat je een paar met een zwarte achtergrond kiest. Dit is altijd een veilige keuze, maar er zijn ook andere opties.

U kunt uw sokken bij uw broek laten passen, of een kleur op uw sokken kiezen die bij uw broek past. Probeer sokken te dragen met een felle contrasterende achtergrondkleur en een secundaire kleur in de sok die bij uw broek past - het is een gewaagde zet, maar het kan er geweldig en gedurfd uitzien als het goed gedaan wordt!

Als u een grijs pak en bruine schoenen draagt, kunt u met blauwe sokken en een subtiel tintje zoals een blauwe stropdas of pochet uw outfit ook meer samenhangend maken. Onthoud dat niet alles in een mannenoutfit bij elkaar hoeft te passen. De kleuren van uw accessoires op elkaar afstemmen geeft vaak een beter effect dan ze helemaal op elkaar afstemmen.

Kunnen leuke sokken formeel zijn?
Bij formele gelegenheden hoeft niet elk onderdeel van je outfit stoffig en sober te zijn. Soms is het verstandig om je soklook wat af te zwakken op evenementen zoals zeer formele diners of begrafenissen.

De meeste mensen halen hun formele kleding tevoorschijn voor bruiloften - en als het uw bruiloft is, kunt u gekke sokken dragen bij uw smoking en niemand kan u tegenhouden! Bruiloft partijen hebben vaak rigide dress codes als het gaat om pakken en stropdassen, maar het dragen van leuke sokken op een bruiloft is een geweldige manier voor een groep van anders identiek geklede jongens om hun individualiteit te uiten. Kies een ander paar herensokken die passen bij de persoonlijkheid van elke persoon in uw gezelschap en laat ze allemaal op hun eigen manier opvallen. Sokken zijn een leuk en praktisch cadeau voor de groomsman en zullen ook een blijvende herinnering zijn aan de grote dag.

Zoals u kunt zien, kunnen herensokken op vele manieren gedragen worden, passend bij bijna elke outfit en situatie.

Om onze volledige selectie van leuke en modieuze herensokken te zien, bekijk hier onze collectie.

Older Post
Newer Post